Uusia perunoita yrityksen toiminnassa

16.07.2018

Näin kesällä mieleeni tuli projektimme nimen osuvuus myös vertauskuvana. Tarkoituksenammehan on tuottaa ratkaisuja, jotka helpottavat yritystoimintaa ja jotka ovat nopeita ottaa käyttöön, eivät vaadi suuria resurssisatsauksia eivätkä vanhojen rakenteiden täydellistä romuttamista. Ratkaisumme ovat kuin uusia perunoita, valmisteluksi riittää pesu ja keittäminen. Paksujen kuorien kanssa ei tarvitse taistella ja perunat ovat luonnostaan helposti käsiteltävän kokoisina paloina. Lopputulemat, perunoille makunautinnot ja projektille lopputulokset ovat kuitenkin omaa luokkaansa, makeita ja tehokkaita luoden uskoa uudistumiseen ja valoisaan tulevaisuuteen.

Kuten uudet perunat, ovat osaprojektimmekin saatavilla vain vähän aikaa. Projektillamme on ikävä kyllä loppupäivämäärä, jolloin toiminta juuri tässä muodossa päättyy. Mutta kuten perunat, myös työmme digitalisaation kanssa kypsyy ja tuottaa herkullisia lopputuloksia myös projektin jälkeen: tuotamme valmiita kehityssalkkuja, joilla yrityksen toimintaa voi tarkastella Hot Potaton silmin myös projektin loputtua, kaiken lisäksi nauttien juuri niistä ratkaisuista, jotka ovat osoittautuneet käytännössä toimiviksi projektimme asiakasyrityksissä.

Eli vielä tämän vuoden voitte herkutella Hot Potaton uusista perunoista ja opiskelijoiden tuoreista näkemyksistä yrityksissä nykymuodossaan, teemme uusia projekteja vielä koko syksyn ajan.

Hyvää kesää ja uudistumisia,

Ville Harkke, Turun yliopisto